SJ Expo - шаблон joomla Продвижение
021-2210-1860
shortcode

The shortcodes supports users to make content for web pages. In Joomla administrator, Yt Shortcodes button will be appeared below the text-area, you can choose shortcodes for the text-area to make content. We will show bonus pages for sample in some templates using shortcodes from now.

Note: Shortcodes only works in detail article (joomla! content, k2 content), custom html module.

Kantor Pusat

Koperasi Simpan Pinjam Makmur Mandiri adalah Koperasi yang melayani Anggota. Saat ini kami memiliki Kantor Cabang 142 di 21 Provinsi R.I

•  142 Kantor Cabang
  •  21 Provinsi